IMG_1

Studio AUTORI最近在塞尔维亚的贝尔格莱德完成了一套公寓,在设计过程中,他们决定采用玻璃墙将厨房与餐厅分隔开。公寓位于一个经典的20世纪20年代的住宅楼内,公寓的主要生活空间占据了一个大的开放空间,然而,设计师想要创建一个隔断,所以他们安装了一个黑色框架的玻璃墙,两边都有可折叠的门。
Studio AUTORI recently completed an apartment in Belgrade, Serbia, and during the design process, they decided to include a glass wall that separates the kitchen from the dining room.

Located within a classical 1920’s residential building, the main living spaces of the apartment occupy a large open room, however, the designers wanted to create a partition, so they installed a black-framed glass wall with folding doors on each side.

 

IMG_2

黑色钢制框架与黑色餐桌相辅相成,与浅灰色厨柜和岛上的Veneto Bianco意大利大理石形成鲜明对比。
The black steel frame complements the black dining table, and provides a contrast to the light grey kitchen cabinets and the Veneto Bianco Italian marble on the island.

 

IMG_3

厨房两端的弧形橱柜使外观变得柔和,打开后会露出与橱柜形状相匹配的定制搁板。
Curved cabinets on either end of the kitchen soften its appearance, and when opened, reveal custom shelving that matches the shape of the cabinet.

 

 

IMG_4